Kirjoittajat

jaanautti_nJaana Utti avaa hätkähdyttäviä näkökulmia uuden työn maailmaan Suomessa. Utti on Tamora Oy:n toimitusjohtaja, kaksi kertaa insinöörikoulutettu hyvinvointiyhteiskunnan pelastaja. Utti pelastaa hyvinvointiyhteiskuntaa rakenteita ravistamalla ja uuden ajan työkulttuuria luomalla. Hän on johtamisen asiantuntija. Hyvää esimiestyötä hän ei ole kuitenkaan koskaan luvannut. Utti on tottunut asiantuntijaorganisaation johtaja ja työskennellyt vuosia useissa johtamistehtävissä, myös ja erityisesti sosiaali- ja terveysalalla.

Utti on valinnut olla tulevaisuuden tekijä. Hän saa asioita aikaan. Hän ei kaihda ristiriitoja. Hänen työskentelytapansa on provokatiivinen. Hän on ärsyttävä. Välillä häntä on jopa vaikea sietää. Hän saa mahdollisesti ihmiset ajattelemaan toisin ja kokeilemaan uusia toimintamalleja. Kaikki eivät siitä aina pidä. Mutta pahantahtoinen hän ei ole. Ei missään nimessä. Hänellä vain on vilpitön halu rakentaa hyvää elämää kenelle vain, kenen maailmaa pitää juuri siinä hetkessä muuttaa.


 

villemäkelä_nVille Mäkelä on kokenut projektipäällikkö, konsultti ja partneri Tamorassa. Hän on eteläamerikkalaisten vuosiensa jälkeen ollut viisi vuotta työmatkalla Suomessa. Hyvinvointiyhteiskunnan pelastustehtävissä Utin ja Michelsenin kanssa. Hän on rakentanut uuden ajan työkulttuuria ja uutta työn tekemisen tapaa. Hän rakastaa työtään ja antaa sen näkyä. Hän rakentaa vuorovaikutuksen kenttiä, joilla ihmiset tuovat osaamisensa ja ideansa kasvamaan yhteiseksi. Hän tekee todeksi kollegojensa idealismin ja taivaiden tavoittelut. Työmatkallaan Suomessa hän on kutsunut mukaan yli viisisataa ihmistä. Kehittäjän mielellä pelastamaan hyvinvointiyhteiskuntaa. Joka päivä arjessa.


 

karlerikmichelsen_nKarl-Erik Michelsen on Lappeenrannan teknillisen yliopiston professori, Tamoran hallituksen puheenjohtaja ja kartanon isäntä Etelä-Savossa. Hän on kirjoittanut vuonna 2013 julkaistun, yli 600-sivuisen Koneen historian. Aikaa sen kirjoittamiseen meni yli kymmenen vuotta. Hän on kirjoittanut myös Tamoran mittavan, noin viisivuotisen historiikin. Aikaa sen kirjoittamiseen meni kolme päivää ja kaksi yötä.

Kalle Michelsen on strategisen johtamisen ja innovaatiojohtamisen asiantuntija. Hän on tutkinut modernin yhteiskunnan muutosta ja tieteen ja teknologian historiaa. Michelsen on intohimoinen alueiden kehittäjä. Hän rakastaa kirkonkyliä. Hyvinvointiyhteiskunnan pelastajana hän on vailla vertaa. Toisin kuin Uttia, Michelseniä ei ole vaikea sietää. Hän on loistotyyppi. Ja viisas mies.